dijous, 1 d’abril del 2010

Rodalies ja no és el que era

Devia ser el temps transcorregut des del meu últim trajecte, però fins ahir no me n’havia adonat de la transformació que han patit les estacions per les quals passen els trens de rodalies valencians. Supose que inevitable per tot el que comporta constituir-se en un país que es creu modern i vertebrat però que en realitat no ho és tant, no ho és, els antics baixadors s’han convertit darrerament en un cúmul de torns d’accés a les andanes que han dut com a conseqüència la pràctica desaparició de l’entranyable i alhora antipàtic revisor i la total extinció d’aquells personatges d’aspecte desenfadat que utilitzant la picardia i l’astúcia popular viatjaven sense pagar. Això sense tenir en compte altres mutacions alienes a aquests detalls que també ara es poden apreciar sense haver de baixar del tren; el paisatge de l'horta per exemple, que es degrada a mesura que avancen les grues i s'altera proporcional al preu d'un bitllet cada vegada més car i més plastificat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sergi, jo use el Mozilla o el Google Chrome i cap problema pero ahir des de l'escola vaig entrar amb el Explorer i no es podia vore be.

Esta vesprada arriba el teu germaaaa!!! ja et contarem.

Besets.

LaU.

Secretari ha dit...

Ja està solucionat el problema. Últimament no sé què passa, coses dels ordinadors, dels viruses o de la maleïda ignorància que acumulem en aquestes esferes interneteres

Arnau Boix i Pla ha dit...

Home, la pela és la pela, ja se sap. Els contadors d'ovelles modernors en boga. I l'horta un anacronisme molt poc mediàtic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...